Oranje Fonds Collecte

De mensen van It Himsterhûs komen binnenkort bij u langs voor de Oranje Fonds Collecte. Hiermee steunt u sociale initiatieven in de provincie Friesland. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan It Himsterhûs. Zo steunt u ook de doelstellingen van het Dorpshuis.

U kunt ook online doneren via de site van het Oranjefonds. Via onderstaande link komt u direct bij de gezamenlijke actie van het Oranjefonds en It Himsterhûs. U steunt daarmee de actie, waarbij een gedeelte van de ...

Lees volledige bericht →
0

Zumba!

 

Vanaf September starten we weer……

 

Even helemaal niets aan je hoofd dan alleen maar lekker dansen? Kom dan naar Zumba.

“Zumba combineert dynamische Latin Music en andere wereldmuziek samen met unieke en exotische danspasjes. Zumba is geweldig voor de mind, body and soul. Het is een stoere aerobics/fitness interval training, die wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. Je verbruikt het maximale aan calorieën, verbrandt vet en ...

Lees volledige bericht →
0

De Oranjevereniging Oosthem e.o organiseert Koningsnacht

Donderdag 26 april

Koningsnacht

18.30 uur Oriënteringsrit

MAC de Wâlden heeft weer een ingewikkeld parcours voor Oosthem en omstreken bedacht met veel doordenkers, instinkers en wegversperringen. Wie o wie wint dit jaar de felbegeerde wisselbeker? We starten om 18.30 uur bij It Himsterhûs.

Inleg € 7,50 per auto voor leden en donateurs

Inleg € 12,50 per auto voor niet-leden

21.00 uur Tjeerd Abma en band

Na de prijsuitreiking van de oriënteringsrit is er alle tijd om in It Himsterhûs na te praten onder het genot van livemuziek ...

Lees volledige bericht →
0

De Oranjevereniging Oosthem e.o organiseert Koningsdag

Vrijdag 27 april

Koningsdag

10.30 uur Het terras is geopend

Het team van It Himsterhûs staat vanaf 10.30 uur voor u klaar! It Himsterhûs trakteert traditiegetrouw op het eerste bakje koffie en de Oranjevereniging vult dit aan met overheerlijk stukje Oranjekoek. Het terras is bij mooi weer geopend en is er muziek van Hâld Moed!

11.00 uur Vrijmarkt

Thuis alle kasten vol? Dit is je kans! Neem een kleed of een campingtafel mee en verkoop je spullen in It Himsterhûs! Misschien kom je zelf ook ...

Lees volledige bericht →
0

Annie en Hessel, dankjewel!

Op 31 maart 2018 werd de laatste klaverjasavond van het seizoen gehouden in ons Himsterhûs. Opnieuw perfect georganiseerd door Annie en Hessel Boschma.

Het bestuur van ons Himsterhûs heeft Annie en Hessel in woord en met een presentje bedankt voor de inzet. Geheel belangeloos organiseren Annie en Hessel al 15 jaar de klaverjascompetitie, elke keer weer met een mooi aantal tafels en enthousiaste deelnemers.

Annie en Hessel, dankjewel!

Lees volledige bericht →
0

Brei- café ‘Wol en wee’ ……

De damesgroep is  het seizoen 2017- 2018 alweer gestart………………

De groep dames, die in het seizoen elke week op donderdagochtend bij elkaar komt, onder het genot van een kopje koffie zijn op 21 september 2017 al weer gestart met het uitwisselen van brei- ideeën en het maken van leuke creaties.  Natuurlijk wordt er onderwijl gezellig bijgepraat.

Ieder die het leuk lijkt om mee te komen breien is van harte welkom in de foyer van ’t Himsterhûs.

Brei- café elke elke week, op donderdag ...

Lees volledige bericht →
0