Zalen

De verschillende zalen en combinaties van zalen zijn in te delen voor groepen van 20, 40, 60, 100 en 200 personen voor bruiloften, vergaderingen, bedrijfspresentaties, jubilea, kinderfeesten en verjaardagspartijen.
In de grote zaal worden behalve sportieve activiteiten ook optredens voor muziek-, toneel en theatergroepen georganiseerd.
In de bovenzaal worden thema-avonden, vergaderingen, lezingen en presentaties gehouden.
In de foyer worden daarnaast ook biljart-, dam en kaartavonden met toernooien georganiseerd.
Aan de foyer en de grote zaal grenzen ruime terrassen die door de aanwezige openslaande deuren naar behoefte gemakkelijk toegankelijk zijn.
De grote zaal en de foyer worden gecombineerd met de gezellige bar.

Grote zaal

De grote zaal kan voor een groot aantal sporten worden ingezet maar kan d.m.v. een beweegbaar (verlaagd) plafond, beweegbaar podium en aangepaste verlichtingsmogelijkheden zo worden omgebouwd tot een sfeervolle feestzaal.
Door openslaande deuren is het aanwezige terras gemakkelijk te bereiken, hier kan op aanvraag een BBQ worden gehouden.
De grote zaal wordt gecombineerd met de bar.

De foyer

De foyer kan, d.m.v. geluidswerende paneelwanden, geschikt worden gemaakt voor vergaderingen of bijeenkomsten van 10, 20 en 60 personen.
In de foyer is eveneens een vaste standaardpositie voor de beamer aanwezig.
Door openslaande deuren is het aanwezige terras gemakkelijk te bereiken, hier kan op aanvraag een BBQ worden gehouden.
Ook de foyer wordt gecombineerd met de bar.

De bovenzaal

De bovenzaal is bij uitstek geschikt voor het houden van thema- avonden, vergaderingen, lezingen, presentaties. In de bovenzaal is eveneens een vaste standaardpositie voor de beamer aanwezig.

Verenigingen kunnen in deze zaal hun vergaderingen of informatieavonden houden, ook kan deze ruimte worden ingezet als oefenruimte.