Zalen “It Himsterhûs” Oosthem

Groot aantal gebruikstoepassingen.

In het dorpshuis “It Himsterhûs” kunt u terecht voor zowel sportieve activiteiten als voor vergaderingen, feesten, oefenruimten. Het beheerdersteam informeert u graag over de veelzijdigheid aan gebruiksmogelijkheden.

ima-003Het dorpshuis draagt een rijke historie met zich mee als het gaat om het grote aantal gebruikstoepassingen waar het gebouw in de loop der jaren in heeft voorzien. Zo kunnen bezoekers met een gehoorbeperking die een voorstelling of vergadering bezoeken i.o.m. de Beheerder gebruik maken van een “hoor-set” die zowel geschikt is voor gebruik met of zonder hoortoestel, dit in combinatie met de aanwezige geluidsinstallatie.

Door het gebouw passend in de tijd te laten zijn, beschikt het ruime gebouw over diverse zalen die zich uitstekend lenen voor vergaderingen, workshops, thema -avonden, kinderfeesten, verjaardagspartijen, maar ook voor recepties, buffetten en feesten. De gastvrouw en de gastheer vertellen u graag meer over de mogelijkheden van arrangementen, prijs- en gebruikscondities van de zaalaccommodatie.

Hoor-sets

Bezoekers met een gehoorbeperking kunnen bij voorstellingen of vergaderingen i.o.m. de Beheerder gebruik maken van aanwezige draadloze ‘hoor- sets’. 
vuller-01

Grote zaal

ima-006Ook is gecombineerd gebruik van de zalen mogelijk. De grote zaal kan voor een groot aantal sporten worden ingezet maar kan gaandeweg met een beweegbaar (verlaagd) plafond, beweegbaar podium en aangepaste verlichtingsmogelijkheden zo worden omgebouwd tot een sfeervolle feest ambiance.


 

De foyer

De foyer kan, door gebruik te maken van geluidswerende paneelwanden, geschikt worden gemaakt voor vergaderingen of bijeenkomsten van 10 – 20- 60 personen. Deze zaal kan eventueel wel of niet gecombineerd worden met de bar. U zult versteld staan van de scala aan mogelijkheden van gebruik van de zalen, of het nu gaat om de lichtsterkte voor sfeervol of functioneel gebruik of voor gecombineerd gebruik van sport en spel en/of feestzaal, legio combinaties zijn mogelijk.

Door openslaande deuren is het aanwezige terras gemakkelijk te bereiken en kan op deze plaats eventueel een (elektrische )BBQ worden gehouden.

Beamer aanwezig

Met een standaardpositie aan het plafond voor de beamer kan in de foyer met gebruik van een lap top simpel een power-point presentatie worden gehouden of via draadloos Internet beelden met relevante informatie worden getoond. 
ima-002

De bovenzaal

De bovenzaal is bij uitstek geschikt voor het houden van thema- avonden, vergaderingen, lezingen, presentaties. In de bovenzaal is eveneens een vaste standaardpositie voor de beamer aanwezig.

Verenigingen kunnen in deze zaal hun vergaderingen of informatieavonden houden, ook kan deze ruimte worden ingezet als oefenruimte.